divendres, 3 de maig del 2013

Informacions del Servei de Llengües Estrangeres

Hem rebut del CRP de Santa Coloma de Gramenet dos documents molt interessants sobre quines característiques han de tenir les presentacions digitals perquè siguin efectives. Els podeu consultar a:



Per fer-ho arribar als que vulguin iniciar-se en l'estudi de la llengua anglesa de manera no presencial, s'inicia properament la inscripció als cursos de 1r, 2n i 3r nivell d'anglès a l'IOC:



Un bloc excel·lent sobre ensenyament de llengües estrangeres elaborat i mantingut per l'Enric Calvet, mestre de llengua anglesa. Les seves reflexions i activitats són de molta utilitat:


Aquí teniu una pàgina molt útil (la trobareu referenciada al delicious.com/clil_catalonia) pels que ensenyeu ciències en anglès, tant a primària com a secundària:

http://www.hometrainingtools.com/teaching-tips/a/8466/

Va de concursos. La Representació de la Unió Europea a Barcelona a organitzat un concurs sobre la Publicació de fotografies de la bandera europea a les xarxes socials. El premi pel guanyador és una càmera de fotografia. Podeu mirar les bases i condicions a:


A la pàgina següent trobareu informació sobre la inscripció als Camps de Treball per joves (la inscripció finalitza el 3 de maig!), i també informació sobre inscripcions a Camps de Treball Internacionals:


Ens ha arribat que la Universitat Autònoma de Barcelona, l’Institut français et CLE International organitzen les jornades de formació per professorat de francès els dies 24 i 25 de maig a l’Institut Francès (Carrer Moià, 8  - 08006 Barcelona). Per a la inscripció, podeu anar a l'adreça:


Podeu trobar materials i el formulari per enviar mostres de les activitats que realitzeu al vosre centre a l'adreça següent:
http://www.xtec.cat/web/centres/celebracions

Cal que sapigueu que no es poden utilitzar imatges d'El Petit Príncep, ja que no estan lliures de drets fins l'any 2014, però que des del Servei de Llengües Estrangeres s'està demanant una autorització especial per aquestes accions.Trobareu una activitat molt interessant en francès a l'ARC sobre el tema:

http://apliense.xtec.cat/arc/node/29256

Quant a la formació, aquest mes de juliol està previst que hi hagi cursos intensius d'anglès a les EOI com cada curs, però la novetat és que a algunes EOI hi haurà un curs de 5è+. En concret a Comarques es farà a l'EOI de l'Hospitalet. Quan surti la convocatòria específica la farem arribar als centres.
El Col·legi Oficial de Llicenciats ja ha obert la inscripció al seus cursos d'estiu. Podeu veure el programa i fer la inscripció a:

http://www.cdl.cat/escola-destiu

Per acabar, un vídeo fantàstic per posar-hi text com a activitat de les vostres classes de llengua:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada