dimecres, 15 de maig del 2013

Exposició d'Ajuda Humanitària a la capellade Sant Joan

Des de Creu Roja a l’Alt Penedès us animem a que vingueu a jugar i a participar de l’exposició d’Ajuda Humanitària: Una resposta Coordinada, que romandrà a la Capella de Sant Joan fins el diumenge 26 de maig.

Els objectius d’aquesta exposició són:
•             Promoció de la solidaritat de la societat catalana amb les víctimes de les emergències.
•             Contribuir al canvi de visió de l'Acció Humanitària (AH), presentant-la no només com una ajuda immediata sinó com una acció preventiva i una oportunitat per al desenvolupament.
•             Donar a conèixer el risc de patir les conseqüències d’una situació d’emergència de les persones més vulnerables, i les accions que es realitzen de prevenció, preparació i mitigació per garantir el compliment dels seus Drets Humans.

L’estructura de l’exposició està formada per:
•             Exposició Itinerant didàctica i participativa, que expliqui què és l’acció humanitària, quan i com s’activa, quin és el procés i el recorregut que realitza des que s’activa fins que arriba al seu destinatari final, i quins són els seus beneficiaris.
•             Un vídeo documental breu de tot el procés, des de que es posa en marxa el dispositiu d’ajuda fins que aquesta és rebuda per les persones víctimes del desastre o emergència

Des de l’assemblea oferim un equip de voluntaris que tenen la finalitat d’explicar els diferents mòduls i treballar les activitats de la zona itinerant per tal que l’infant pugui sensibilitzar-se en el tema, la durada aproximada del taller seria d’una hora.

Si hi esteu interessats o voleu més informació us podeu posar en contacte al correu: monica.altpenedes@creuroja.org o al telèfon 93 8915300.


Mònica Sanahuja
Creu Roja a l'Alt Penedès
93 891 53 00

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada