dimecres, 29 de maig del 2013

Butlletí de la Fundació Jaume Bofill (28-5-2013)

Butlletí de la Fundació Jaume Bofill (28/05/2013)



Dijous 6 de juny de 2013 a les 18.30 h en el marc de Debats d'Educació, ens parlarà d'aquest tema Henry M. Levin, professor d'Economia i Educació al Teachers College de la Universitat de Columbia, i professor emèrit de la Universitat de Stanford. Director del National Center for the Study of Privatization in Education i co-director del Center for Benefit-Cost Studies in Education, als Estats Units.


Dimarts 11 de juny de 2013 a les 18.30 h al Palau Macaya de l'Obra Social "la Caixa" la Fundació Jaume Bofill us convida a debatre sobre aquesta qüestió.
En el debat intervindrà, entre altres, Aina Tarabini, professora del Departament de Sociologia de la UAB i autora de l'informe Les escoles magnet. Una aposta per l'excel·lencia i l'equitat.
Entrada lliure. Cal confirmar l'assistència.


Des del programa LECXIT-Lectura per a l'èxit educatius'han iniciat "Els dimarts de lectura!", un cicle de taules d'experiències que proposa debatre sobre com arribar a nous lectors i donar a conèixer algunes de les moltes experiències d'innovació i lectura que s'estan duent a terme al país. El cicle vol reflexionar sobre la lectura a diferents ciutats catalanes, i us convidem a assistir-hi.


El dilluns 10 de juny de 2013 al matí, ECAS (Entitats Catalanes d'Acció Social), la Fundació Jaume Bofill i el Centre Promotor d'Aprenentatge Servei organitzen aquesta jornada sobre l'APS per compartir bones pràctiques educatives i valorar l'aprenentatge servei com a estratègia per apropar les entitats socials i els centres educatius en un sol projecte ben articulat.


Si no ens has seguit a través del Twitter, encara pots fer un cop d'ull als materials més interessants que hem trobat a la xarxa i que hem tuitejat els darrers quinze dies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada