dilluns, 28 d’octubre del 2013

Presentació de la proposta “Contes del món”



Presentació de la proposta “Contes del món”


Lloc: Servei Educatiu de l’Alt Penedès Alt Penedès, Av.Europa, 28. 08720 Vilafranca
del Penedès, sala Mediateca, primera planta
Dia: dimecres, 13 de novembre de 2013
Horari: De 17.00 a 18.00h
Organitza: SE de l’Alt Penedès. ELIC- Equip de Llengua, Intercultaralitat i Cohesió social i CRP
Inscripció: Cal confirmar l’assistència al Servei Educatiu de l’Alt Penedès al correu@:  crp-altpenedes@xtec.cat



COMSOC – Comunicació Social és una associació sense ànim de lucre que promou una comunicació transformadora i que té la seva seu a Barcelona. Des de l'any 2006 impulsen iniciatives multiplataformes (programes de ràdio, documentals, portals a Internet, concursos, llibres i discs, espectacles, i tallers) que contribueixen a potenciar moviments socials, com el de la sobirania alimentària i el turisme responsable, i cultures populars de tradició oral.
  
Ens proposen realitzar a l’Alt Penedès:
·        Un taller pràctic de gravació d’un conte a càrrec de Damià Caro.
·    Participar en El "Concurs de podcast - Contes del Món". Des de l'any 2008 impulsen el “Concurs de podcast – Contes del Món” amb web www.contesdelmon.org, és un concurs d'audiocontes en el què joves del planeta Terra conten històries, gràcies a combinar la cultura popular de tradició oral amb les noves tecnologies de la comunicació, i la llengua catalana amb cultures nouvingudes. Amb aquest material anualment es publica un llibre i disc, dinamitzen espectacles d'animació i realitzen tallers radiofònics per alimentar la tradició oral.
·        Objectius :
o       Contribuir a donar a conèixer la infinita varietat de la cultura popular de tradició oral, la importància de la paraula i de les històries que expressen la manera de sentir i pensar de tots els pobles.
o       Treballar la lectura expressiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada