dimarts, 15 d’octubre del 2013

Commemoració del Tricentenari 1714-2014 en l'àmbit educatiu

Com ja sabeu, per commemorar el Tricentenari dels fets de 1714 el Departament d’Ensenyament ha programat un seguit de propostes didàctiques per als diferents nivells educatius, així com materials, recursos i activitats diverses amb la pretensió que siguin d’utilitat als docents que durant aquests dos propers cursos vulguin treballar temes relacionats amb el 1714 amb l’alumnat dels seus centres.

 

Com a inici de la commemoració del Tricentenari en l’àmbit educatiu, el dia 26 d’octubre de 2013 es farà, al Palau de la Generalitat, una jornada adreçada als docents de tot Catalunya, amb l’objectiu d’emmarcar els fets històrics que van tenir lloc el 1714 i de presentar diverses propostes didàctiques per treballar-los.

 

A més, tindrem la possibilitat de participar en un dels itineraris que ofereixen el Museu Història de Catalunya, el Museu d’Història de Barcelona i el Born Centre Cultural a través dels escenaris de la Guerra de Successió a Barcelona.


Encara queden algunes places vacants. Totes les persones inscrites rebran una invitació personalitzada, que hauran de presentar per a accedir al Palau de la Generalitat. 
L’aforament és limitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada