dijous, 3 de desembre del 2015

ENLLULLA'T

Enllulla't és una iniciativa que s’engloba dins els actes organitzats i els materials editats per a commemorar, l’any 2016, el setè centenari de la mort de l’escriptor i pensador mallorquí Ramon Llull.

Enllulla’t és un programa educatiu adreçat a l’alumnat del tercer curs de l’Educació Secundària Obligatòria. L’objectiu de la proposta és que els alumnes es familiaritzin amb la vida i l’obra de Ramon Llull i en coneguin la importància literària i històrica, alhora que treballen la relació entre els valors que s’hi poden descobrir i la seva pròpia vida quotidiana.

El programa es compon de nou unitats didàctiques independents però complementàries, que en faciliten l’aplicació modular. Així, cada centre educatiu pot triar quines unitats didàctiques incorpora i en quin moment de la seva programació del curs escolar.

Els temes i els continguts de cada unitat han estat específicament dissenyats per a promoure el treball per competències i perquè es puguin desenvolupar en el marc d’una matèria concreta. Els autors han volgut proporcionar un material d’aplicació transversal per repartir la càrrega lectiva en les diverses àrees de coneixement del currículum escolar, sense centrar-se exclusivament en les àrees que solen ocupar-se de Ramon Llull, les de Llengua catalana i literatura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada