divendres, 7 de febrer del 2014

Nous cursos a l'Escola de Lletres d'Odissea

S'inicia el segon bloc de cursos a l'Escola de Lletres de l'Odissea, que es realitzaran de febrer a juny de 2014. La matrícula ja està oberta, i aquí en teniu les novetats.

La proposta més novedosa és el curs que porta per títol Lectura En Veu Alta. Està coorganitzat entre l’Escola de Lletres i el festival EVA (En Veu Alta), i serà impartit pel poeta Jaume C. Pons Alorda. Tractarà les maneres i tècniques de llegir de forma dramatitzada, recitar, dir... així com l’escriptura de textos amb finalitat de ser compartits oralment.

Poesia continuarà en un segon nivell, amb un canvi de professor. En aquesta ocasió el poeta Jordi Llavina serà el professor del curs,  que està obert a tothom qui hi estigui interessat. A més d’un aprofundiment en els continguts tractats en el primer bloc del curs, es tractarà de donar una nova visió a la lectura i l’escriptura poètica.

La branca de Narrativa també iniciarà el segon bloc del curs, que serà d’aprofundiment en les tècniques i les eines de l’escriptura. Silvana Vogt en serà la professora. Per inscriure’s en aquest curs cal haver cursat anteriorment Narrativa I a l’Escola de Lletres.

Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se a la llibreria l’Odissea o a través de la pàgina web de l’Escola de Lletres: escola.lodissea.com.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada