dimarts, 4 de juny del 2013

Migració dels serveis d'Àgora a moodle 2. Jornada tècnica 3-6-2013

Adreces dels materials utilitzats a la sessió de migració de moodle:
http://ateneu.xtec.cat/wikiform/wikiexport/cmd/tac/jtm2/index

http://agora.xtec.cat/moodle/moodle/

També hem rebut el següent avís que compartint amb vosaltres:
Des de fa uns dies s'estan produint alguns problemes de maquinari en alguns servidors del Departament que estan afectant a diversos serveis en major o menor mesura, entre els quals es troba l'Àgora. Això fa que, de tant en tant, els espais Moodle 1.9 i 2.4 d'Àgora (tant els dels centres com els de pràctiques que es van preparar per la sessió tècnica) triguin més a carregar o, fins i tot, en ocasions, mostrin l'error d'accés a base de dades.
L'equip d'Arquitectura Tecnològica porta dies treballant-hi i està fent tot el possible perquè la incidència quedi resolta ben aviat. Ara bé, tot i que també s'està reforçant el sistema per garantir que, mentre no es solucioni la incidència, el servei tindrà la mínima afectació, és probable que de tant en tant, encara apareguin els errors anteriors.....
A més, també us preguem que expliqueu als centres aquesta incidència i els hi demaneu que no comencin encara amb la migració del Moodle 2. Tot i que els errors que s'estan produint, tal i com us comentàvem abans, no estan relacionats amb la migració del Moodle 2, és recomanable que els centres s'esperin a començar la migració al Moodle 2 fins que estiguin solucionats per reduir el nombre d'incidències.
Disculpeu les molèsties que aquest incident us pugui ocasionar. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada