dimecres, 27 de febrer del 2013

Projecte Prat de la Riba (Tecnologies de secundària)


Ens posem en contacte amb vosaltres des del Centre de Recerca per a l'Educació Científica i Matemàtica (CRECIM), de la Universitat Autònoma de Barcelona, per fer-vos arribar la informació del Projecte Prat de la Riba. Aquesta iniciativa va dirigida a l'alumnat de secundària i al seu professorat de Tecnologies i pretén treballar un punt curricular d'aquesta assignatura a través d'una classe-visita. Aquestes classes-visita s'inicien a l'aula fent una cerca d'informació, amb un material didàctic proposat, més tard es fa la visita a una empresa, on l'alumnat pot veure el procés prèviament estudiat i com s'hi treballa.
El motiu del nostre correu es demanar-vos si es podria publicar aquesta informació en la pàgina web del vostre Centre de Recursos per tal de que la iniciativa pugui arribar al professorat dels centres educatius de la vostra zona.
Per publicar:

Imatge en línia 2

Projecte Prat de la Riba
Classes-Visita de Tecnologia per a l'alumnat de secundària

Des del curs 2009- 2010 el CRECIM - UAB (www.crecim.cat) impulsa el Projecte Prat de la Riba. Aquesta iniciativa va dirigida a l'alumnat de secundària i al seu professorat de Tecnologies i pretén treballar un punt curricular d'aquesta assignatura a través d'una classe-visita a una empresa, a escollir entre les 24 empreses col·laboradores. A cadascuna d'aquestes empreses 
es treballa un punt curricular de Tecnologies i en un nivell determinat de l'ESO i el Batxillerat. Aquestes classes-visita s'inicien a l'aula fent una cerca d'informació, amb un material didàctic adient i únic per a cada empresa participant, més tard es fa la visita a una empresa, on l'alumnat pot veure el procés prèviament estudiat i com s'hi treballa. Un cop s'ha vist el procés a l'empresa, es torna a classe a fer un treball d'estructuració del coneixement i finalment un treball de creació al taller per aplicar tot el que s'ha après.

Per saber més del projecte Prat de la Riba i conèixer les empreses que hi col·laboren podeu consultar la pàgina web:

ANIMEU-VOS A PARTICIPAR-HI!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada