dijous, 4 d’octubre del 2012

Taller obert: Cerca, tracta i comparteix 12-13

A partir d’ara i fins el dia 11 d’octubre de 2012, que començarà el taller, us podeu inscriure unint-vos al grup. La proposta concreta d'activitats i el seu plantejament es troben a un lloc web (site) al qual podeu accedir-hi clicant aquí.

El grup del Taller obert: Cerca, tracta i comparteix 12-13 que trobareu dins de la Xarxa docent passarà per les tres fases següents:

Fase d’inscripció i formació d’equips de treball. Des del 3 a l’11 d’octubre. En aquest període us podreu unir al grup del taller, presentar-vos a la resta de companys i companyes i formant equips de treball amb altres docents. A partir de les presentacions us haureu d’anar posant d’acord per formar els equips de treball (us recomanem grups de 5 o 6 membres) de manera que el dia 15 d’octubre pugui començar el taller amb els equips que s’hagin format. Podeu utilitzar la missatgeria interna de la xarxa per comunicar-vos de manera privada i  anar configurant els equips de treball. Penseu que podreu enviar missatges a través de la missatgeria interna si sou amics.
Fase de treball intern Des del 15 d’octubre al 2 de novembre restarà tancada la possibilitat d’unir-se al grup. La participació en converses només serà accessible a les persones que s’hi hagin unit al grup durant la fase d’inscripció.
Fase de participació oberta. Un cop finalitzat el taller, el 2 de novembre, el grup restarà obert a la participació de tothom dins de la Xarxa docent però sense seguiment intensiu.

El taller es desenvoluparà utilitzant les eines de La meva XTEC, per la qual cosa necessitareu el vostre correu @xtec.cat per treballar amb documents compartits amb els altres membres del vostre equip de treball dins de l’entorn La meva XTEC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada