dijous, 28 de febrer de 2013

Programa Ciència i Aula


Projectes europeus per a treballar la ciència a l’escola
La Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi) i el projecte inGenious organitzen aquesta sessió, que mostrarà com les escoles catalanes es poden beneficiar de diversos projectes europeus que ofereixen recursos i metodologies per a treballar la ciència a l’aula.
L’aprofitament per part dels alumnes de les dades  reals  generades pels col•lisionadors de partícules del CERN, la participació en observacions astronòmiques a la carta, el seguiment del dia a dia dels linxs a Doñana o els acords d’intercanvi amb altres escoles europees per a treballar continguts científics en són alguns exemples.
Intervenció:
Àgueda Gras, directora del Programa de Ciències de l’European Schoolnet i responsable del projecte europeu Scientix.

Lloc: FCRi - Passeig de Lluís Companys, 23 - Barcelona
Data: dimecres, 6 de març de 2013, de 18.00 a 20.00 hores.
Inscripcions:david.segarra@fundaciorecerca.cat
www.fundaciorecerca.cat
         
Avís legal - Aviso Legal - Legal notice

dimecres, 27 de febrer de 2013

4t Cicle Obert de Conferències Educatives

Us informem que tenim penjada al Bloc la programació de les properes xerrades del 4t Cicle obert de Conferències Educatives, a les que esteu convidats i convidades. Recordeu que són xerrades gratuïtes i obertes  a tothom, nomes que, a efectes organitzatius,  us agrairem que ens aviseu si compteu venir  a l’adreça: educacio.infantil@fub.edu .
Reserveu-vos les dates a l’agenda, fins ben aviat!


Equip docent d’educació infantil

Estudis Educació Infantil 
educacio.infantil@fub.edu

Fundació Universitària del Bages
Av. Universitària, 4-6  08242 Manresa
Tel. 93 877 41 79 -  www.fub.edu 
         

II Trobada d'escoles i equipaments amb el nom de Marta Mata i Àngels Garriga

 

Segona Trobada d’Escoles i Biblioteques amb el nomde Marta Mata  i d’Àngels Garriga

Programa

Butlletí de la Fundació J. Bofill 26-2-2013

Logotip

Jornada d'emprenedoria a Catalunya. Cervera, 1 de març de 2013

Més informació

INFO GRAÓ Ed. Secundària: notícies, recursos, llibres, agenda..

Educació Secundària

Primer bloc d'entrevistes sobre discapacitat i trastorn mental


 52 tallats i un tovalló” és el primer bloc d’entrevistes setmanals amb personatges rellevants de diferents àmbits (polític, social, periodístic, religiós…) Tots ells parlen obertament i de manera natural –  tot fent un tallat –  sobre la discapacitat i el trastorn mental, objectiu principal d’aquesta iniciativa: la normalització i la integració de la realitat d’aquest col·lectiu de persones.  El projecte ha estat promogutper la Fundació Mas Albornà, dedicada a  la integració social i laboral de persones amb discapacitat i trastorn mental a la comarca de l’Alt Penedès.

II Jornada Inclusió Digital 2013

S'està organitzant la II Jornada d’Inclusió Digital que enguany serà el 4 de maig a la UAB.

Com l’any passat una contingut fonamental seran els tallers que es nodreixen de les experiències de mestres i professors, centres i professionals.

Si creus que pots compartir algun material, pràctica o experiència t’agrairíem que emplenessis el formulari que trobaràs a
Propostes JID 2013

Gràcies per la teva col•laboració
Projecte Prat de la Riba (Tecnologies de secundària)


Ens posem en contacte amb vosaltres des del Centre de Recerca per a l'Educació Científica i Matemàtica (CRECIM), de la Universitat Autònoma de Barcelona, per fer-vos arribar la informació del Projecte Prat de la Riba. Aquesta iniciativa va dirigida a l'alumnat de secundària i al seu professorat de Tecnologies i pretén treballar un punt curricular d'aquesta assignatura a través d'una classe-visita. Aquestes classes-visita s'inicien a l'aula fent una cerca d'informació, amb un material didàctic proposat, més tard es fa la visita a una empresa, on l'alumnat pot veure el procés prèviament estudiat i com s'hi treballa.
El motiu del nostre correu es demanar-vos si es podria publicar aquesta informació en la pàgina web del vostre Centre de Recursos per tal de que la iniciativa pugui arribar al professorat dels centres educatius de la vostra zona.
Per publicar:

Imatge en línia 2

Projecte Prat de la Riba
Classes-Visita de Tecnologia per a l'alumnat de secundària

Des del curs 2009- 2010 el CRECIM - UAB (www.crecim.cat) impulsa el Projecte Prat de la Riba. Aquesta iniciativa va dirigida a l'alumnat de secundària i al seu professorat de Tecnologies i pretén treballar un punt curricular d'aquesta assignatura a través d'una classe-visita a una empresa, a escollir entre les 24 empreses col·laboradores. A cadascuna d'aquestes empreses 
es treballa un punt curricular de Tecnologies i en un nivell determinat de l'ESO i el Batxillerat. Aquestes classes-visita s'inicien a l'aula fent una cerca d'informació, amb un material didàctic adient i únic per a cada empresa participant, més tard es fa la visita a una empresa, on l'alumnat pot veure el procés prèviament estudiat i com s'hi treballa. Un cop s'ha vist el procés a l'empresa, es torna a classe a fer un treball d'estructuració del coneixement i finalment un treball de creació al taller per aplicar tot el que s'ha après.

Per saber més del projecte Prat de la Riba i conèixer les empreses que hi col·laboren podeu consultar la pàgina web:

ANIMEU-VOS A PARTICIPAR-HI!

dilluns, 25 de febrer de 2013

MOTXILLA DE LLENGUA ANGLESA DE L’EDITORIAL CASTELLNOU

Teniu a la vostra disposició, prèvia petició, la motxilla de l’editorial CASTELLNOU.
Conté llibrets de lectura per Educació Infantil, Cicle Inicial i 3r de Primària, amb guia didàctica, activitats fotocopiables, un CD amb l’àudio dels contes i cançons relacionades, un llapis amb les activitats,  etc.

Més informació: www.wisefoxes.wordpress.com
Contacteu amb nosaltres per al servei de préstec.

Servei Educatiu de l’Alt Penedès
Centre de Recursos Pedagògics de l’Alt Penedès
Av.Europa, 28. 08720 Vilafranca del Penedès
Tf. 936570979 Fax. 938904628
e-mail: crp-altpenedes@xtec.cat


divendres, 22 de febrer de 2013

febrer 2013 Informacions del Servei de Llengües Estrangeres


El Departament d’Estat d'Estats Units ha editat una publicació destinada especialment a persones que estan aprenent la llengua anglesa. Es titula: Pop Culture Versus Real America English Learning Edition i la podeu trobar al link:
La publicació aborda diferents temes vinculats a la cultura i valors dels Estats Units que tenen notorietat gràcies al cinema i els confronta amb la realitat. Cada apartat compta amb un glossari i exercicis. El nivell és força alt. 

També ens faciliten altres recursos en llengua francesa, que creiem interessants: 

També ens arriba en anglès! 

Sobre el programa educatiu de la Unió Europea, enguany finalitza el Programa d'Aprenentatge Permanent, que cobria el període 2007-13. S'està organitzant un nou pla que es dirà "Erasmus for all" i englobarà totes les accions Comenius, Grundtvig, Leonardo i Erasmus, i que cobrirà el període 2013-2020. Per aquells que pugueu estar interessats en la formació contínua, l'acollida d'ajudants al centre, les associacions multilaterals i bilaterals, etc., podeu començar a veure la descripció del programa a: 
http://blocs.xtec.cat/projectesinternacionals1213/programa-2014-2020/

Informació sobre els cursos gratuïts que organitzen diverses universitats d'arreu del món. En podeu trobar a:  https://www.coursera.org/
Al SE de Badalona, arran d'una xerrada de Ricard Garcia sobre eines 2.0 per al desenvolupament de la competència comunicativa en llengua anglesa, han fet un recull d'eines que pot ser-vos útil: 
http://agora.xtec.cat/se-badalona/intranet/index.php?module=pagines&func=display&pageid=176

Quan a beques i ajudes per alumnes, en aquest cas d'ensenyaments post obligatoris, el Ministerio n'ha convocat dues:
Beques per alumnes de CFGS per fer estades d'immersió en anglès, fins 14 de març
http://www.mecd.gob.es/horizontales/servicios/becas-ayudas-subvenciones/para-estudiar/idiomas/beca-inmersion-menendez-pelayo.html

El mateix, però per alumnes de CFGM i batxillerat fins 14 de març

http://www.mecd.gob.es/horizontales/servicios/becas-ayudas-subvenciones/para-estudiar/idiomas/curso-intensivo-inmersion-ling-ingles-en-espana.html


I per acabar, una pàgina molt interessant sobre jocs interactius per primària, ideals per PDI:
http://www.eslgamesplus.com/Per anar fent boca, us fem arribar les primeres informacions sobre el nou programa europeu Erasmus for all que substituïrà l'antic PAP i que tindrà vigència del 2014 al 2020.
http://blocs.xtec.cat/projectesinternacionals1213/programa-2014-2020/

dimecres, 20 de febrer de 2013

La funció educadora de la literatura. Gemma Lienas

Aprendre a ser feliç a través de la lectura: la funció educadora de la literatura, és l’eix central d’aquest vídeo produït per la Fundació Jaume Bofill i dintre de les accions de LECXIT.

Graó Educació Secundària gener-febrer 2013Educació Secundària
Gener-Febrer

dimarts, 19 de febrer de 2013

Jornada Tècnica per a l'elaboració del Pla TAC de Centre SE de l'Alt Penedès, 18-2-2013


Documentació de la jornada 

2n premi de poesia infantil Pissiganya


Per segon any consecutiu tenim l'alegria d'anunciar-vos el: 
 2n premi de poesia infantilPissiganya.cat.
La convocatòria s'adreça a les escoles de primària de tots els territoris de parla catalana.
                                                                  El termini acaba el 16 d'abril de 2013 

dimarts, 12 de febrer de 2013

Premis Acces Batxillerat als treballs de recerca.


Un any més la Fundació Salas  ha convocat els Premis Accés de Batxillerat 2013, distinció que s’atorgarà als millors Treballs de Recerca d’alumnes de Batxillerat de Catalunya que tractin el tema de l’accessibilitat i/o dependència.  
L’objectiu dels Premis Accés Batxillerat és, un any més, promoure l'interès entre els més joves per l’accessibilitat i la igualtat, així com facilitar i donar suport a la tasca de sensibilització que es du a terme des dels centres de secundaria de Catalunya.  
La data límit d'entrega dels treballs serà el dia 28 de juny de 2013.
La dotació dels premis és de 3.000€ per al primer premi, 2.000€ per al segon i 1.000€ per al tercer, quantitat que queda repartida entre l'autor/a o autors/res (50%), el tutor/a (30%) i el centre (20%).
Des de la Fundació estem treballant per fer una bona difusió dels premis, per això us volem demanar la vostra col·laboració ajudant-nos a fer-ne difusió de la manera que considereu més adient. Enguany disposem d’un video, que explica que és l’accessibilitat i que son els Premis Accés Batxillerat. Si fos possible us agrairíem que poséssiu un link al video des de la vostra web. El link és: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=egc_iJNJdWM

Adjuntem el díptic informatiu, les bases i la fitxa de sol·licitud, que també es pot descarregar de la web de la Fundació  www.accessibilitat.org
Per qualsevol consulta o aclariment referent a la present convocatòria poden contactar amb nosaltres a través d’aquest correu electrònic o per telèfon 93 745 73 05

II CONCURS ESCOLAR SALÓ DEL CÒMIC

II Concurs escolar. Saló del còmic

Salvem les espècies en perill d’extinció!
Cicle mitjà i cicle superior d’educació primària
ESO
Ensenyament postobligatori
Coincidint amb la 31a edició del Saló Internacional del Còmic de Barcelona, que tindrà
lloc entre l’11 i el 14 d’abril del 2013, FICOMIC, amb la col·laboració del Departament
d’Ensenyament, convoca el concurs de creació de còmics sobre el medi ambient Salvem
les espècies en perill d’extinció!
El Saló del Còmic d’enguany està dedicat al gènere del western i en l’exposició central es
fa referència a l’impacte sobre el medi ambient que va representar la conquesta de l’Oest
americà amb la pràctica extinció de moltes espècies animals.

Més informació

11a conversa pedagògica


Onzena conversa pedagògica: dijous, 14 de febrer de 2013, de les 18.00 h a les 19.30 h
Sala de plens del Departament d’Ensenyament (Via Augusta, 202-226, Barcelona)

Aprendre anglès parlant anglès

Noves tecnologies en l'ensenyament

Minimal Logo

Més informació

Bases 2n Concurs d’invents de Canyelles 2013 (CIC)


1.  A aquest concurs podrà presentar-se qualsevol persona  major de 8 anys.
2.  S’estableixen quatre categories:
     a) De   8 a 12 anys
     b) De 13 a 17 anys
c) De 18 o més anys.
d) Escoles de primària.
3. La temàtica de l’invent és lliure.
4.  Seran exclosos d’aquest concurs:
    a) Invents en els quals la seva aplicació pràctica denoti violència, racisme, sexisme, etc...
     b) Invents en els quals s’inclogui qualsevol forma d’experimentació o tortura d’animals.
    c) Aquells invents en els quals s’hagin utilitzat substàncies o mecanismes que posin
        en perill als seus participants, altres persones o al medi ambient.
5.  Els concursants que vulguin participar hauran d’entregar l’invent amb la descripció a
l’Ajuntament de Canyelles o a l’escola Sant Nicolau de Canyelles abans del 10 de maig de
2013. També es recolliran el dia 12 de maig de 2013( 4a Fira d’artesans -Sant Ponç - Canyelles)
abans de les 12.00h. a la Sala Multicultural (últim dia).
6.  El jurat serà designat per l’Ajuntament de Canyelles. El concurs podrà declarar-se desert si
cap invent té la qualitat suficient.
7.  El jurat valorarà l’originalitat de l’invent, la utilització de materials d’ús comú a l’abast de
tothom, el respecte al medi ambient, l’estalvi d’aigua i energètic, el correcte funcionament i la
seva aplicació pràctica.
El jurat també comprovarà que l’invent no ha estat premiat en anteriors edicions del CIC.
8.  Els premis seran els següents:
     a) 1r- trofeu + beca pels llibres del curs següent (amb un topall de 150€)
         2n- joguina educativa
         3r- llibre
     b) 1r- trofeu + beca pels llibres del curs següent (amb un topall de 200€)
         2n- joguina educativa
         3r- llibre
     c) 1r- trofeu + 200€
        2n- 150€
         3r- 100€
     d) 1r- trofeu + Equipament informàtic.
Entrades pels premiats al CosmoCaixa Barcelona.
Tots els participants rebran un diploma acreditatiu de l’Ajuntament de Canyelles.
9.  Qualsevol situació que no estigui detallada en aquestes bases la resoldrà el jurat.
10.  La participació en el concurs implica l’acceptació d’aquestes bases.
Web CIC:    https://sites.google.com/site/concursinventscanyelles
Contacte:  correucic@gmail.com

Butlletí de la Fundació Jaume Bofill (12/02/2013)

http://butlletins.fbofill.cat/sites/default/files/fundacio.gif

Jornada sobre mediació escolar

El proper dissabte 16 de febrer, a les 09:00 h, tindrà lloc a la Sala d'Actes del Centre de Formació Permanent de la FURV, la Jornada sobre Mediació Escolar que impartirà la Dra. M. Carmé Boqué.

El preu de la Jornada és de 20 € i podeu formalitzar la vostra matrícula al següent enllaç:

http://www.fundacio.urv.cat/jornada_sobre_mediacio_escolar/of/CAT/CMESEP-I1-2013-1

Formació Permanent del Professorat '13

Us informem dels cursos en línia de FORMACIÓ PERMANENT DEL PROFESSORATreconeguts pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya que es realitzaran durant els propers mesos:

CURSOS 40 HORES

Educació Emocional

Trastorn de Dèficit d'Atenció amb o sense Hiperactivitat

Programació Neurolingüística en Entorns Educatius

Les Intel.ligències Múltiples a l'Aula

La Síndrome d'Asperger

Interpretació del Dibuix Infantil: la Família

La Mediació Escolar com a Eina de Convivència

Gestió del Temps i Docència 


CURSOS 60 HORES

Alteracions greus de la Conducta en Entorns Educactius

Coaching per Docents

L'Alumnat amb Altes Capacitats: Resposta Educativa


CURSOS 100 HORES

Interpretació del Dibuix Infantil: Casa, Arbre i Persona

Bases Logopèdiques dins l'Àmbit Escolar

Dificultats Específiques de la Lectoescriptura

Dificultats d'Aprenentatge de les Matemàtiques

Dificultats en la Comprensió Lectora i Expressió Escrita


Trobareu més informació sobre els cursos i us hi podreu inscriure awww.prisma.cat/campus 

Concurs SONCUBE 1r i 2n batxillerat


Concurs SonCube: experimenta a la frontera de l'espai


Benvolguts,

Des de l'Institut d'Estudis Espacials de Catalunya (IEEC) us fem arribar la informació del concurs "SonCube: experimenta a la frontera de l'espai", orientat a alumnes de 1r i 2n de batxillerat.

L'objectiu del concurs és motivar els estudiants a presentar un experiment com a part d'un globus sonda estratosfèric. El grup amb el projecte guanyador participarà en la fabricació del seu experiment i el seu enlairament dins de SonCube II.

La data límit per a la presentació de propostes és el 2 d'abril, i està previst l'enlairament de SonCube II per la primera setmana de setembre de 2013.

Per veure tota la informació del concurs i el procediment per participar, accediu al lloc web:

www.soncube.com

Aula Mèdia revista digital

AulaMèdia 
http://www.aulamedia.info

AulaMèdia

44 experiències 0-3

44 Experiències 0-3
  
Elisabet Amorós, Anna Hortal (coord.)

Recull de 44 experiències realitzades amb nens i nenes de 0-3 anys, amb un fil argumental que gira al voltant de l'experimentació i la curiositat dels infants, innata en aquestes primeres edats, per tot allò que els envolta i que constitueix una motivació fonamental d'aprenentatge. A les pàgines d'aquest llibre, hi trobarem idees i suggeriments d'actuació per als professionals del primer cicle d'infantil que poden ser susceptibles de dur-se a terme a les aules de 3-6, amb els ajustaments específics que calguin en cada cas. Llibre útil i interessant, alhora per als docents novells i l'alumnat de cicle formatiu.

Temes centrals - índex 
Experimentem amb tipus de materials diferents. Fruites · Experimentem amb el raïm · Els més petits juguen amb carbasses · Aigua · Experimentem amb glaçons de colors · Paper · Juguem i experimentem amb paperets · Pintura/ampolles · Art amb ampolles de plàstic · Llum/ombra · Viure el color · La taula de la llum · Diversos ·Juguem amb les mides · El vent · Projecte d'escola · «Què hi ha avui per dinar?» · Escola · «Plantada al pati» · El nesprer de l'escola · Tallers · Un conte cada setmana i cada setmana un conte · El cistell de les cançons · Poema de tardor · Vivim la tardor · Formació · El projecte de canvi · Intercanvi · Jardí aromàtic · Relació amb l'entorn ·Família · Barri · Museu · Taller d'art pictòric a l'escola bressol des de la perspectiva de gènere · Descobrim el nostre cos · Observant-nos · Pintem amb el cos · Experimentem amb xocolata desfeta
Sèrie: Didàctica / Disseny curricular Col.: Biblioteca d'Infantil Pàg.: 132 - Preu: 13,9 € 

Prova d'avaluació de 4t ESO 2013


impacte


Prova d'avaluació de quart ESO 2013 


14 i 15 de febrer de 2013

divendres, 8 de febrer de 2013

Nous materials Cinescola

Us convidem a visitar el portal educatiu Cinescola. Aquest any 2013,  la web de Cinescola s'ha renovat en profunditat i s'ha constituït en un completíssim portal d'educació audiovisual.

Nous blogs:
Cinema amb mirada de mestres
http://www.didacticolite.blogspot.com.es/

La Història a través d'imatges
http://historiaperaprendreinooblidar.wordpress.com/

Us  proposem, també, aquests  nous materials didàctics en línia i d'accés lliure:

La invenció d'Hugo
http://www.cinescola.info/Pelis%20pdf/Invencio%20Hugo.pdf

En un món millor
http://www.cinescola.info/Pelis%20pdf/Mon%20millor.pdf

La voz dormida
http://www.cinescola.info/Pelis%20pdf/Voz%20dormida.pdf

Las mujeres de verdad tienes curvas
http://www.cinescola.info/Pelis%20pdf/Mujeres%20de%20verdad%20tienen%20curvas.pdf

Los lunes al sol
http://www.cinescola.info/Pelis%20pdf/Lunes%20al%20sol.pdf

La vida de los otros
http://www.cinescola.info/Pelis%20pdf/Vida%20de%20los%20otros.pdf

Feu-vos amic/a de Cinescola al Facebook:
https://www.facebook.com/pages/Cinescola/486490608050100


Moltes gràcies per seguir la nostra feina.
Salutacions.

Cinescola
www.cinescola.info
info@cinescola.info
www.cinescola.info

Jornada Tècnica Pla TAC


El Departament d’Ensenyament posa en marxa una aplicació per a l’elaboració del Pla TAC de centre.

Elaborar el Pla TAC de centre és un procés complex que requereix un impuls decidit per part de l’Equip directiu, que n’ha d’exercir la coordinació, el consens dels claustre del professorat i la complicitat de tota la comunicat educativa.

El Pla TAC ha d’establir unes directrius clares per assegurar la competència digital de l’alumnat, la integració curricular, la inclusió digital i la innovació metodològica.

Per tal de donar suport als centres en la implementació de l’aplicació del Pla TAC, els Serveis Territorials a Barcelona Comarques, amb la col·laboració dels Serveis Educatius, organitzem unes Jornades Tècniques dirigides a la direcció  i al coordinador/a TIC-TAC de centre.

Aquestes Jornades es realitzaran als llocs i dates següents:

SE Alt Penedès: dia 18 de febrer de 15 a 17 h al CRP de Vilafranca
  • 2010501201
SE de L’Hospitalet: 25 de febrer de 15 a 17 h. al CRP de L’Hospitalet
  • 2050451205
SE de Santa Coloma de Gramenet: dia 7 de març de 12 a 14 h. al CRP de Santa Coloma de Gramenet
  • 2070401207
SE del Garraf: dia 14 de març de 2013 de 12 a 14 h. al CRP de Vilanova
  • 2081031208
SE de Badalona i SE de Sant Adrià del Besòs: 18 de març de 15 a 17 h. al CRP de Badalona
  • 2040431204

Per assistir a la Jornada cal fer la inscripció mitjançant el codi de l’activitat corresponent.

Scoop i Pinterest


Compartir coneixement: Sccop i Pinterest


Compartir coneixement. Dels marcadors socials a les eines de priorització de continguts. L'excés d'informació redueix la creativitat i la productivitat. Es fa necessari seleccionar, organitzar, filtrar i compartir la informació. Scoop i Pinterest, ens poden ajudar a organitzar i compartir les nostres eines. Aquí teniu un tutorial per aprendre l'ús d'aquestes dues eines.

Recursos digitals per ensenyar, aprendre i treballar


Recursos Digitals per ensenyar i aprendre
Excel·lent recopilació de recursos digitals per ensenyar i aprendre; organitzat per nivells i àrees.

L'àlbum de fotos


L'àlbum de fotos. Proposta didàctica

05/12/2012 5.03 publicada per BENITO MENDOZA DUEÑAS   [ actualitzat el 10/12/2012 4.33 per ALBERTO VICEDO SALA ]
Enllaç a edu3.cat

Proposta didàctica treballada al seminari STAC (secundària) de Santa Coloma de Gramenet (novembre 2012), elaborada per l'Albert Vicedo i la Manuela Gómez.
Aquesta proposta vol encoratjar la reflexió i el coneixement sobre les conseqüències de les nostres decisions en l’ús d’Internet. Parteix d’un vídeo per suscitar temes i preguntes per dialogar. (vegeu enllaç)

Wikiartmap


Wikiartmap
Wikiartmap és un diccionari de l'art, el patrimoni i la creació a l'espai públic.No té cap voluntat enciclopèdica, pretén recollir referències sobre el patrimoni, l'art i la creació que es troben a l'espai públic i mostrar-los a l'usuari d'una manera pràctica i senzilla. Wikiartmap vol facilitar l'accés de l'usuari  aquests continguts, sense pretendre convertir-se en una font de referència absoluta.
Wikiartmap es construeix a partir de les aportacions dels usuaris, que escriuen i editen els continguts.

10è premi Pilarín Bayés


Lliurament d’originals fins al 21 de febrer

Internet Segura


  /img_seccions/internet_segura_top.png

Nous ERASMUS


Per anar fent boca, us fem arribar les primeres informacions sobre el nou programa europeu Erasmus for all que substituïrà l'antic PAP i que tindrà vigència del 2014 al 2020.
  
http://blocs.xtec.cat/projectesinternacionals1213/programa-2014-2020/

dilluns, 4 de febrer de 2013

1r Premi Escola, Agricultura i Alimentació Ecològica


El 1r Premi Escola, Agricultura i Alimentació Ecològica està organitzat conjuntament pel Departament d’Ensenyament, el Departament d’Agricultura i el Departament  de Territori i Sostenibilitat.

Podran optar al premi tots els centres educatius d’Educació Infantil, Primària i Secundària o Llar d’Infants de Catalunya que hagin desenvolupat al llarg del curs escolar 2011-2012 un projecte o una experiència relacionats amb la producció agrària o l’alimentació ecològica.

El termini de presentació finalitza el dilluns 8 d’abril de 2013

Bases del concurs i inscripció ho porta l'Associació Mamaterra:
http://mamaterra.info/ca/premi.html


Lectura en Veu Alta


Us Comuniquem que els quarts de final del lX Certament Nacional Infantil i Juvenil
de Lectura en Veu Alta es realitzaran els propers dies:

Dijous 2 de  de 2013 a la Sala Neàpolis C, Rambla Exposìció, 69, 08800
Vilanova i la Geltrú Telèfon: 93 6571221

Horarii de 9.30h a13.00h,

Centres educatius de I’ Alt Penedès i el Garraf.

Podeu accedir a tota la información sobre el Certamen en aquest enllaç:
httpi//www.encicIopedìa.Cat/Certamen/htm/homehtm

divendres, 1 de febrer de 2013

Pla TAC de centre


Trobareu una nova pàgina a la XTEC que  explica tot el pla TAC i l'aplicació que s'ha creat.

http://www.xtec.cat/web/centres/projeducatiu/platac